Helmer LK 512 - GPS lokátor pro motocykly a elektrokola Zobrazit větší

Helmer LK 512 - GPS lokátor pro motocykly a elektrokola

Nový produkt

GPS tracker Helmer LK-512 slouží ke kontrole pohybu motocyklů a elektrokol. Zasílá zprávy s přesnou polohou díky zabudovanému GPS.

Více informací

11 ks

1 594 Kč s DPH
1 317 Kč bez DPH

Včetně 4 Kč pro ekologickou daň

Více informací

GPS lokátor Helmer LK 512 je vhodný pro sledování polohy motocyklů či elektrokol. Disponuje praktickými funkcemi pro lokalizaci objektu v reálném čase, zjištění polohy v rámci Google Maps nebo upozornění na nečekaný pohyb.

Potřebné notifikace a sledování v reálném čase zvládnete rychle a pohodlně pomocí mobilní aplikace či PC. Lokátor Helmer LK 512 disponuje funkcí Geo-hradba, která vás upozorní na opuštění předem nastaveného prostoru. Nechybí ani zabudovaný senzor pro snímání otřesů či překročení rychlosti.

 

Helmer LK 512

GPS lokátor sloužící ke kontrole pohybu motocyklů a elektrokol zasílá zprávy s přesnou polohou díky zabudované GPS. V aplikaci lze využít další funkce, mezi které patří sledování v reálném čase přes počítač nebo mobilní aplikaci, zjištění aktuální pozice přes Google maps, Geo-hradba, upozornění v případě vzdálení se z přednastaveného území, upozornění na pohyb, otřes a překročení rychlosti.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Podporované sítě: GSM/GPRS

GSM frekvence: 850/900/1800/1900

Poziční přesnost: 5 m

Technologie baterie: Li-Iontová

Kapacita baterie: 180 mAh

Výdrž baterie: 24 hodin

Rozměry: 60 x 35 x 18 mm

Hmotnost: 50 g

8 dalších produktů ve stejné kategorii: