GPS lokátor Helmer LK 521

Nový produkt

GPS lokátor Helmer LK 521 je zařízení s extrémní výdrží baterie až 6,9 let, velice silným magnetem, vhodný pro sledování a hlídání vozů, karavanů či přívěsů.

Více informací

37 ks

3 494 Kč s DPH
2 887 Kč bez DPH

Včetně 4 Kč pro ekologickou daň

Více informací

Helmer LK 521 – GPS lokátor pro sledování pohybu

GPS lokátor Helmer LK 521 pro sledování a hlídání mobilního majetku, jako jsou vozidla, karavany, bagry, traktory, či jiných cenností. Disponuje 10000mAh baterií, která zvládne až 83 dní v pohotovostním režimu a až 7 let ve standby režimu. Vylepšený model LK 521 můžete připojit ke stálému napájení nebo k elektroinstalaci ve voze. Do lokátoru Helmer LK 521 lze vložit nano SIM kartu, díky čemuž na dané číslo můžete zavolat a posléze obdržíte SMS se souřadnicemi výskytu na Google Map.

LOKHEL1061%202.jpg

Díky tomu snadno zjistíte polohu vozidla či jiného objektu. Samozřejmostí je také podpora odesílání dat o poloze on-line a získat kompletní historii pohybu lokátoru v čase. Vše zobrazíte v rámci mobilní aplikace nebo na webovém rozhraní. Pro odesílání dat je potřeba zvolit SIM kartu s mobilními daty. Přijímat můžete celou řadu notifikací.

Lokátor pošle upozornění například na nečekaný otřes, pohyb, opuštění nastavené oblasti, překročení rychlosti nebo ztrátu GPS signálu. Mezi další přednosti lokátoru Helmer LK 521 patří možnost odposlechu nebo silný magnet, který slouží k uchycení na kovové předměty. Díky odolné konstrukci z ABS plastu a gumy, která je odolná vůči vodě, je zajištěna patřičná ochrana před poškozením.

LOKHEL1061%201.jpg

Helmer LK 521

GPS lokátor pro sledování a hlídání vozů, karavanů, traktorů či přívěsů využívající signály GSM/GPRS sítí a GPS satelitů. Model disponuje otřesovým senzorem a může tak zasílat upozornění na pohyb či otřesy vozidla. Mezi další funkce patří Auto-Track, kdy se lokátor hlásí v přednastavených intervalech, zobrazení historie pohybu, odposlech, možnost poslouchat přilehlé okolí, Geo-fence, upozornění v případě vzdálení se z přednastaveného území, překročení rychlosti, nízký stav baterie, alarmové funkce. Výkonný akumulátor s kapacitou 10 000 mAh poskytuje až 83 dní v pohotovostním režimu a až 7 let ve v režimu spánku. Pro přichycení na rám vozu slouží extra silný magnet. Konfigurace i veškerá upozornění lze zasílat ve formě SMS zpráv, nebo volitelně skrze mobilní aplikaci či webové rozhraní*. Další užitečné funkce lze získat stálým připojením k elektroinstalaci vozidla. Mezi tyto funkce patří například dálkové zastavení vozidla odpojením napájení palivového čerpadla.

Pozn.: Připojení k elektroinstalaci vozidla je doporučeno svěřit kvalifikované osobě (autoservis, elektrikář).

Klíčové vlastnosti:

  • Přesná lokalizace
  • Historie trasy v rámci vybraného dne
  • Spánkový režim, který zaručuje výdrž akumulátoru až 7 let
  • Lokátor disponuje otřesovým čidlem
  • Řada automaticky odesílaných důležitých upozornění a alarmů
  • Možnost odposlechu
  • Odolná konstrukce z ABS plastu a gumy
  • Voděodolnost IP66
  • Extra silný magnet pro přichycení lokátoru ke kovovým předmětům
  • Možnost připojení ke stálému napájení
  • Zastavení automobilu na dálku odpojením přívodu paliva
  • SOS tlačítko

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Podporované sítě: 2G GSM/GPRS

GSM frekvence: 850/900/1800/1900

Poziční přesnost: 5 m

Technologie baterie: Li-Iontová

Kapacita baterie: 10 000 mAh

Výdrž baterie: až 7 let

Konektory: micro USB (nabíjení), konektor pro připojení relé, nano SIM slot, microSD slot

Rozměry: 106 × 63 × 37,5 mm

Hmotnost: 343 g

Obsah balení: lokátor, nabíjecí kabel, svazek kabelů, relé, SOS tlačítko, uživatelský manuál

8 dalších produktů ve stejné kategorii: