Helmer SG 11 hnědé Zobrazit větší

Helmer SG 11 hnědé

Nový produkt

Chytré polarizační audio brýle

Více informací

3 ks

1 191 Kč s DPH
984 Kč bez DPH

Včetně 1 Kč pro ekologickou daň

Více informací

Helmer SG 11 – chytrý módní doplněk

Bluetooth polarizační brýle Helmer SG 11 které nejen chrání oči před silným slunečním světlem, ale také přinášejí celou řadu chytrých funkcí. Sluneční brýle s UV 400 ochranou jsou stylovým módním doplňkem a polarizační skla zlepšují viditelnost. Tento model se ale může pochlubit také celou řadou užitečných smart funkcí. Chytré brýle Helmer SG 11 vám například umožní bezpečný poslech hudby, skrze unikátní technologii ope-ear audio si užíváte hudbu a současně slyšíte, co se děje ve vaší bezprostřední blízkosti.

 

To oceníte při přecházení vozovky, jízdě na kole, koloběžce, řízení auta apod. Současně zvukem nevyrušují nikoho v okolí. Díky rozhraní Bluetooth brýle rychle a jednoduše spárujete s vaším smartphonem na vzdálenost až 20 metrů a ve spojení s integrovaným mikrofonem můžete vyřizovat hovory v režimu handsfree. Díky dotykovému ovládání máte vše pod ideální kontrolou.

Helmer SG 11

Chytré polarizační brýle s tmavými skly nejen chrání oči, ale jsou i vkusným módním doplňkem a disponují řadou chytrých funkcí. Vestavěná sluchátka s mikrofonem přinášejí možnost poslechu hudby a pohodlného handsfree telefonování prostřednictvím brýlí. Provedení „bone conduction“, neboli vedení zvuku vibracemi skrze lícní kosti do vnitřního ucha, umožňuje současně poslouchat hudbu i okolní zvuky. Pro příjem hovorů a pohodlné ovládání hudby či hlasitosti jsou k dispozici dotyková tlačítka. Předností je také možnost hlasového ovládání s asistentem Siri, pomocí kterého můžete požádat o přehrání hudby, navigaci, online informace a spoustu dalších. Připojení k chytrému telefonu je pak realizováno skrze technologii Bluetooth. Při plném nabití vydrží až 7 hodin provozu. Nabíjení je řešeno pomocí konektorů micro USB.

Součástí balení je nabíjecí micro USB kabel.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Typ brýlí: sluneční

Skla: tmavá

Mikrofon: ano

Připojení: Bluetooth 5.0

Kapacita baterie: 80 mAh

Výdrž baterie: až 7 h

Konektor: 2x micro USB (nabíjení)

Rozměry: 150 x 143 x 50 mm

Hmotnost: 30 g

Barva obrouček: hnědá

13 dalších produktů ve stejné kategorii: